Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetaostfyllda lammfärsbiffar med nudlar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Koka en stor sats av den här goda vardagsmaten, för detta kommer snart att bli en populär favorit. Variera smaksättningen på färsen med timjan och parmesan. Tröttnar du på pasta så är det gott med ris eller potatis!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda färsen med salt, peppar och ägg. Blanda till smidig smet.
  2. Forma runda bullar, osten i tärningar och lägg en bit ost i mitten på varje och stek dem i smör/olja.
  3. Häll tomaterna och chilisåsen i en kastrull. Rör i finhackad lök, vitlök och paprika i såsen. Låt alltsammans puttra ihop på svag värme i 15 min.
  4. Kan också stå längre eller förberedas hit och sedan bara värmas. Såsen blir bara godare av att stå och dra en stund.
  5. Servera med färska nudlar och någon god grönsak.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • tokmia 1 september 2009

    Det här låter jättegott. Men visst saknas det minst en halv mening i instruktionerna?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.