Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetaostfyllda paprikor

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Goda paprikor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela (och kärna ur) paprikorna i två delar på längden. Koka dem i lättsaltat vatten i två minuter. Ta upp dem och skölj dem med kallt vatten.
  2. Mixa osten med de andra ingredienserna till en kräm. Smaka av med salt och peppar.
  3. Fyll paprikahalvorna med ostmassan och grädda i ugn i 175 grader i ca 30 minuter. Eller grilla dem i aluminiumfolie.
  4. Servera med en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.