Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetaostgratinerad färsbiff med oliver

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Färsbiff kan behöva piggas upp en smula. Här har vi tillsatt soltorkade tomater och oliver i smeten och gratinerat biffarna med fetaost.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 250°
  2. Låt ströbrödet svälla i mjölken minst 10 minuter. Hacka löken fint och fräs den. Arbeta in saltet i färsen. Hacka oliver och soltorkade tomater. Blanda färsen med ströbröd, mjölk, ägg, lök och de soltorkade tomaterna. Vänd ner oliverna sist.
  3. Forma färsen till jämna biffar. Bryn dem på medelvärme och lägg i en ugnssäker form.
  4. Skiva tomaten och lägg på biffarna och strö över fetaosten. Gratinera det hela i ugnen i ca 10 minuter. Servera med kokt potatis och broccoli.
  5. Lycka till!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.