Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetaostgratinerad kycklingfilé

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Smaklig måltid!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. 225 grader
  2. Lägg fileérna i en smord form. Krydda. Mosa fetaosten och blanda med creme fraichen. Bred blandningen över fileérna. Gratinera mitt i ugnen. Servera med ris eller klyftpotatis och sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • EmmiEmmi 10 februari 2008

    hur många minuter i ugnen?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.