Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetaostgratinerade auberginer med mynta

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Mums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Stek aubergineskivorna i olja på båda sidorna. Salta och peppra.
  2. Fräs löken i oljan. Pressa i vitlöken. Tillsätt torkad mynta och låt fräsa med några sekunder. Sänk värmen, lägg i osten och rör om med gaffel tills den smälter. Tillsätt crème fraiche, mjölk, salt och peppar.
  3. Lägg auberginerna i en ugnssäker form och häll över ostsåsen.
  4. Gratinera i mitten av ugnen 10-15 minuter (ytan ska inte få färg utan bara puttra lite).
  5. Garnera med nötter och färsk mynta.
  6. Servera med en blandad sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.