Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetaostpiroger

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Fredagsgott

Ingredienser

Instruktioner

1. Tina spenaten. Ansa, skölj och strimla purjolöken. Finhacka tomaterna. Mosa fetaosten med en gaffel. 2. Krama ur vätskan från spenaten och hacka grovt. Rör ihop purjolök, tomathack, 1 msk av tomatoljan, fetaost, spenat, honung, salt och kajennpeppar. 3. Dela smördegsplattorna så det blir 4 delar. Kavla ut varje del lite grann. 4. Fördela fyllningen på plattorna och vik ihop till en trekant. Tryck till kanterna med en gaffel. 5. Lägg dem på bakpappersklädd plåt och pensla med äggula. Grädda mitt i ugnen i 200 grader ca 20 minuter. 6. Låt svalna lite och servera en sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.