- Serverar: 3 portioner
- Tid: 15 minuter
Skriv ut
Sås med yoghurt, fetaost och oliver.
Instruktioner
- Lägg fetaosten i en skål, mosa den med en gaffel.
Hacka oliverna och lägg dessa i skålen.
Lägg i lite hackad persilja, fungerar med både färsk, fryst och frystorkad.
Pressa ner vitlöken och fyll på med yoghurten.
Ge burken med cayenne några rejäla dask, salta lite och rör runt.
Låt stå en stund så smakerna får mogna, smaka av igen och krydda ev. mera.
- Sockret kan användas för att balansera syrligheten om den skulle bli något för stor.
- Passar till det mesta, kött, kyckling, potatis. En bra sås för grillat.
Publicerat den
14 januari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Mycket god sås! Hade dock inte oliver i då detta inte är vår favorit precis... /Marie
En mycket god sås som blev uppskattad av alla.
En mycket god sås som blev uppskattad av alla.