Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fetapotatis med kotlett

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Lätt och gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skrubba potatisen, koka den mjuk och ånga den torr. Krydda kotletterna och stek dem i smör och rapsolja ca 5 minuter per sida.
  2. Dela tomaterna i halvor och skär paprikan i bitar. Fräs hastigt i olja. Strö över socker, vinäger salt och peppar. Vänd ner potatisen.
  3. Lägg upp med sallaten och smula över fetaost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.