Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fettuccini med gorgonzola

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ett italienskt recept som dessutom innehåller riven parmesan, vispgrädde och hackad basilika.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg pastan i kokande saltat vatten och koka al dente, låt den sedan rinna av väl.
  2. Under tiden lägger man smör, mjölk och gorgonzola i en kastrull. Ställ på normalvarm platta och mosa osten tills det blir en krämig sås. Tillsätt grädden och salt och peppar efter smak. värm upp tills såsen börjar sjuda.
  3. Rör ner pastan, parmesan och ev basilika. Servera omedelbart med extra parmesanost för den som vill ha.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.