Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fettuchini med räkor och avokado samt persiljekräm

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott och trevligt!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg i pastan i vattnet och låt den ligga i ett par minuter.
  2. Gröp ur avokadon och skär den i mindre bitar.
  3. Häll av vattnet från pastan och blanda i räkorna och avokadobitarna. Smaksätt med salt och peppar samt ringla över lite olivolja.
  4. Persiljekräm:
  5. Mixa persiljan och oljan till en grön massa. Blanda i crème fraichen och smaksätt med salt och peppar.
  6. Servera pastan tillsammans med persiljekräm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.