Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiberlimpa

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Har aldrig hunnit pröva det själv, men verkar jättegott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman sirap, linfrö och filmjölk i en skål. Låt stå i rumstemperatur i 1 timme.
  2. Sätt ugnen på 200 grader. Arbeta sedan ner resten av ingredienserna till en lös deg. Häll upp degen i smorda formar.
  3. Grädda längst ner i ugnen i ca 45 min. Stjälp upp bröden och låt svalna på bakgaller utan bakduk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.