Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fiffig dragonkyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En trevlig bjudrätt som får en härlig och tydlig smak av dragon. Servera med ris eller hasselbackpotatis

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Finhacka persilja, gräslök och dragon. Skala och hacka schalottenlöken. Blanda örter och lök med créme fraiche. Salta och peppra. Lyft försiktigt med fingret skinnet på kycklingen och stoppa in kryddblandningen.
  2. Smörj en ugnssäker form. Lägg i kycklingbrösten och stek i ugnen i ca 30 minuter. Köttsaften ska vara klar när du kontrollerar med en sticka. Vänd inte brösten, men ös då och då.
  3. Ta ut kycklingbrösten och håll dem varma. Häll buljongen i det ugnsvarma fatet och skrapa lite med en trägaffel så all den goda smaken kommer med. Lägg tillbaka kycklingbrösten och servera genast.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.