Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fikon och äppelfylld duva i sherrysås.

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs schalottenlök, äpplen och fikon i smör, krydda med svartpeppar och basilika. Fyll duvan, bind upp och stek i ugn 175°c i ca 25-35 minuter. Koka ur plåten med buljongen, fräs sedan finhackad rödlök i smör och slå i vinäger,buljong och kryddor koka, reducera tills 2/3 återstår krydda och servera till.
  2. Potatis tvättas och fyrdelas, palsternackor skalas noga klyv också dessa på längden krydda med salt, peppar och rosmarin rosta sedan i ugn i 200°c värme i ca 25-35 minuter.
  3. Här njuter man ett kryddigt rödvin därtill

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.