Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fikonfilé med valnötter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vinterkalas! Fläskfilé med söta fikon – lättlagat och spännande.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär köttet i tjocka skivor och fikonen i bitar. Bryn köttet i smör i en stekpanna. Salta och peppra. Rör ner crème fraiche och 1/2 dl vatten i pannan. Lägg i fikonen och låt allt koka 3 – 4 min. Strö över valnötter och persilja.
  2. Servera med ris och färska fikon.
  3. Tips! Byt ut riset mot klyftpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.