Har utgått från mitt vaniljkladdkakerecept och sedan haft i fikonsylt och mörk choklad. Samt använt kokosflingor att ströbröa formen med.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Jag vet inte vad libanesisk fikonsylt är utan använde mina egna frysta fikon som jag har gott om och inte riktigt vet vad jag ska göra av. Även chokladen var väl inte den som receptet säger men den var mörk. Detta var den första kladdkaka jag gjort i mitt liv och måste säga att den blev väldigt smarrig och omtyckt av hela familjen.
Väldigt god men ska det inte vara 4 TSK vaniljsocker och inte 4 MSK?
Mitt ursprungsrecept bygger på 4 msk kakao, så jag bytte ut det till 4 msk vaniljsocker. Men visst, du kan nog använda 4 tsk utan sämre smak. :-)