Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fikonmarmelad

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Smakar underbart till ostbrickan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ta bort stjälken på fikonen, hacka dem och blötlägg i vatten i en timme.
  2. Blanda alla övriga ingredienser tillsammans med de blötlagda fikonen. Vattnet ska vara med. Sjud utan lock i 25 min.
  3. Ta bort kanelstängerna och lagerbladet.
  4. Späd med vatten om marmeladen känns för tjock!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Jzetterberg 15 december 2011

    Hur länge håller sig marmeladen i kylskåpet? Kan man frysa in marmeladen annars? :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.