Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fikontoppar

 
  • Serverar: 35 portioner
Skriv ut

Afternoon tea Den engelska traditionen att förgylla en regnig eftermiddag med en stor kanna te, några pratsugna vänner och goda tillbehör, passar lika bra här i Sverige. Fikontoppar är en fruktig variant på den klassiska kokostoppen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Mixa ihop alla ingredienser utom solros-kärnorna. Låt smeten svälla några min och rör sedan i solroskärnorna. Klicka ut smeten till toppar på en plåt med bakplåtspapper.
  3. Grädda i mitten av ugnen 12–15 min.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.