Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filbröd i långpanna

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Ett bröd som är väldigt populärt hos mina barn och deras kompisar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bland allt till en lös smet. Bred ut i en smord långpanna. Har man en liten långpanna så blir ju brödet lite högre. Jag brukar föredra detta.
  2. Grädda i 45 minuter 100 grader på nedre falsen. Flytta sedan upp plåten och fortsätt grädda i 40 minuter i 150 grader.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • jlundin 10 oktober 2008

    Hur länge ska den gräddas på nedre falsen? Mvh Jenny

  • razzbrown 16 juni 2009

    Really nice easy bread, moist and delicious taste

  • namsi 30 december 2009

    Tack för ett kanonbra recept på långpannebröd. Hela familjen älskade det och inte gjorde det saken sämre att det var så lätt att göra.

  • nordan71 25 oktober 2010

    Säger bara MUMS! Vilket gott bröd. Saftigt å lätt att göra. Tack för ett superrecept! Solklar 5:a.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.