Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filé i senapssås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Även om du har ont om tid kan du få en imponerande middag på bordet på bara 30 minuter, t.ex. denna härligt krämiga kycklingrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strö svartpepparn över kycklingfiléerna, tryck till med fingrarna så att den fastnar. Smörj en teflonstekpanna med oljan.
  2. Hetta upp stekpannan på medelvärme och tillsätt vitlöken. Bryn vitlöken cirka en minut och lägg i kycklingfiléerna. Stek på medelvärme tills köttet är genomstekt, cirka 15 minuter. Vänd en gång.
  3. Hetta upp buljongen i en kastrull och rör ner grädden. Vispa ner senapen och 1 msk persilja. Sänk till medelvärme och sjud såsen i 10 minuter tills den har reducerats och tjocknat. Smaka av med salt.
  4. Lägg upp kycklingfiléerna på en skärbräda och skiva dem tunt. Portionera upp såsen på fyra tallrikar och läck kycklingen ovanpå. Strö över resten av persiljan och servera, gärna med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.