Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filé i sötsur sås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Smaskens

Ingredienser

Instruktioner

Strö peppar och timjan över köttet och bryn detta i en stekgryta tills köttet fått färg. Låt den skivade löken bryna med på slutet. Blanda i de delade katrinplommonen och buljongen. Efterstek i ca 15 minuter, eller tills köttet är färdigt. Ta upp köttet och skiva det, därefter lägger man skivorna på uppläggningsfatet. Rör ut 1 msk vetemjöl i lite av grädden, vispa ner det i skyn och tillsätt resten av grädden. Koka 3 minuter. Salta efter smak och häll i citronsaften. Häll såsen över köttet och servera med pasta tex tagliateller.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.