Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filé med chutneysås

(1 kommentar)  
Filé med chutneysås Filé med chutneysås
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Väldigt god fläskfilé med mango chutney

Ingredienser

Instruktioner

Skölj och skiva köttet. Skölj och skiva purjolöken. Bryn köttet i en stekpanna. Fräs purjolöken i smör i en gryta. Lägg över köttet i grytan. Salta och peppra. Blanda mango chutney, grädde, buljong, soja, vinäger och ingefära. Häll det i grytan. Låt köttet eftersteka i såsen i cka 5 minuter. Servera med ris och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • anluk 13 november 2009

    Jättegott och så smidigt att göra. Använde strimlad schnitzel istället och det blev så mört och gott. Tillsatte också en burk svamp vilket vi tycker om här. Annars följde jag receptet. Till dottern gjorde jag en vegetarisk variant med quornbitar istället för fläskkött. Detta receptet kommer garanterat återkomma hos oss.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.