Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Här har fläskfilén fått sällskap med lite starkare smaker.Gott!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn filén runtom i en stekpanna. Salta och peppra. Späd med ett par msk vatten och låt eftersteka ca 20 minuter.
  2. Fräs smöret med curry i ca ½ minut. Rör ner kajennpeppar och mjöl. Späd med vatten och grädde. Sjud under ständig omrörning i 5 minuter.
  3. Mosa bananen med citronsaften. Rör ner bananmoset i såsen och smaksätt med vitlök, konjak, köttfond, salt och peppar.
  4. Skär upp filén och servera med såsen, stekta bananbitar, kiwi- och mandarinklyftor från burk eller färska samt ris och mango chuney.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • snovit22 12 december 2011

    Jättegott, smakrikt! Hela familjen, 8 år - 61 år gillade smaken! Väldigt enkelt och snabbt att laga!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.