Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filé med lingonsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lite sylt eller gelé i såsen är typiskt svenskt

Ingredienser

Instruktioner

Skär köttet i tjocka skivor och krydda med salt. Bryn i smör i stekpanna. Vispa ihop grädde fond, peppar, soya och lingonsylt i låg vid gryta. Lägg i köttet, låt puttra 4 - 5 min. Strö över persilja och lingon. Servera med potatisklyftor och broccoli.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • maggan123 31 juli 2009

    den här rätten va väldigt god,det tyckte även min man som va lite tveksam under tillagningen.MVH. maggan123

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.