Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filé med viltsmak

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fläskfilé med en mustig sås av enbär, senap och gelé.

Ingredienser

Instruktioner

Putsa köttet och skär i skivor. Krydda med salt och peppar och bryn på båda sidor i smör. Skala och hacka löken och låt fräsa med köttet. Dela, kärna ur och tärna äpplet och lägg ner i pannan tillsammans med enbär, grädde, vatten, crème fraiche, senap och fond. Koka ihop i 10 minuter. Smaka av med gelé, timjan och soja och red av med maizena. Koka i 3 minuter. Servera med hasselbackspotatis och sallad samt extra gelé.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.