Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filégryta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En smal gryta med mycket smak, där köttet blir riktigt mört av att koka länge.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Platta ut köttbitarna, Salta och peppra och bryn dem.
  2. Varva skivad potatis, kött, vitlök och lök och lagerblad i en gryta. Strö timjan mellan varven. Strö apelsinstrimlorna över.
  3. Vispa ur pannan med vinet, sila det över grytan. Koka under lock cirka 45 minuter.
  4. Toppa med oliver och persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.