Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filégryta med Bavaria blue

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

God gryta som vi brukar servera vid festligare tillfällen vid Solviks fhsk.

Ingredienser

Instruktioner

Hetta upp smöret och stek köttet gyllenbrunt. Tillsätt champinjonerna, löken och paprikan och låt fräsa i någon minut. Tillsätt paprikapulvret och rör om. Dela osten i tärningar. Tillsätt alla ingredienser och låt puttra till simmig konsistens. Smaka av med salt och peppar. Servera grytan med klyftpotatis och en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.