Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filégryta med champinjoner

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fläskfilé i gryta är snabblagat och gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa köttet och skär i skivor. Krydda med salt och peppar och bryn på båda sidor. Skala och hacka löken och dela champinjonerna.
  2. Låt fräsa med ett par minuter. Tillsätt tomatpuré, vatten, grädde och fond, koka ihop i 5 min. Red av med redning och koka i 3 minuter.
  3. Tillsätt halverade oliver och smaka av med salt och peppar. Servera med ris eller klyftpotatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.