Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filégryta med curry och mango

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

Ännu en snabb och lättlagad rätt...uppskattas av både stora och små.

Ingredienser

Instruktioner

Skär fläskfilèn i skivor. Blanda ingredienserna till marinaden och lägg ner köttskivorna. Marinera 15 minuter. Ta upp köttskivorna (spara marinaden) och bryn dem i matfettet. Salta och peppra. Häll i vatten, marinad och crème fraiche. Koka upp och smaka av såsen med salt och peppar. Servera gärna med kokt ris och wokade grönsaker.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • imminn 7 april 2010

    Kanongott recept. Vi hade en sorts pasta till, som vi köper i orientaliska affärer, som heter Ourzo. Den kan vi rekommendera, den är god till allt. Vi smakade den för första gången uppe i en bergsby i Grekland. Den serverades varm med citronsaft på och grekisk sallad och bröd ( och Retzina förstås). Vi blev helfrälsta och köper alltid den så den finns hemma jämt. Den kostar runt en 10;a för 400 gr. Du får solklart en 5a från oss. Detta kommer vi att göra igen. Ha det gott! // Imminn

  • amoz 9 april 2010

    Tack snälla för ditt betyg, jättekul att ni gillade det. Kram/Amoz

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.