Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filégryta med lingon och kantareller

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Enkel rätt med skogens guld.

Ingredienser

Instruktioner

Putsa filén fri från hinnor och skär den i ca 2 cm tjocka skivor. Hetta upp lite smör i en stekpanna. Krydda och stek filéerna gyllenbruna. Dela löken i större bitar och tillsätt i pannan tillsammans med kantarellerna. Låt fräsa med i några minuter. Tillsätt lingonen och grädden och låta allt småkoka i 3-5 minuter. Smaka av såsen med salt och peppar. Servera med ett gott mos och gärna lite kokt broccoli.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.