Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar 15 minuter
Skriv ut

Ett bra alternativ till Flygande Jacob. Lika lätt och minst lika gott. Rätten ska stå ett tag och dra till sig smak, vilket gör att det är en perfekt bjudrätt som kan förberedas i god tid.

Ingredienser

Instruktioner

Bena ur kycklingen och lägg köttet i en eldfast form. Smält matfettet och rör ner resten av ingredienserna till såsen. Låt den sjuda. Häll såsen över kycklingen och låt det hela stå och dra några timmar. Före serveringen värms rätten i 200° ca 15 minuter. Strö över jordnötterna och servera med ris.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Heisjo 18 oktober 2009

    Mumsigt! Aningen för krämigt kan jag anse, hade varit gott att spä det lite med matlagningsgrädde eller liknande så det blev lite mer sås. Men det är en smaksak. Det var underbara smaker i rätten oaktat!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.