Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filipinsk pippi kyckling

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En mycket god kyckling rätt med lite klös i. Går utmärkt att förbereda dagen innan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fördela kycklingen i en ungsform eller filéerna i mindre bitar.
  2. Blanda ingredienserna i en kastrull och låt sjuda upp. Slå kastrullinnehållet över kycklingen och låt stå ett par timmar. Sedan in i ugnen i 15 minuter 200 grader. Servera med ris eller pasta och sallad.
  3. Kryddstarkt och mycket gott.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ThomasP 7 januari 2008

    Helt kanonbra och enkel hadde pasta till // Thomas

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.