Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filippinsk pippi

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God och enkel fredagsrätt!

Ingredienser

Instruktioner

Bena ur kycklingen och lägg köttet i en eldfast form. Smält matfettet och rör ner resten av ingredienserna till såsen. Låt den sjuda en kort stund. Häll såsen över kycklingen och låt den stå och dra ett par timmar. Värm rätten 15 min i 200 grader. Strö över jordnötter och servera med ris och sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.