Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filips filé

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Jättegod fläskfilérätt som brukar uppskattas av gästerna. Att den går snabbt å enkelt att laga är ett plus!

Ingredienser

Instruktioner

Skär fläskfilén i 6-7 cm länga protionsbitar. Bryn dem väl runtom. Mal över salt å peppar. Låt bitarna eftersteka ett tag så att de blir nästan helt genomstekta. Ta upp fläskfilébitarna så länge. Häll lite vatten i pannan och ställ åt sidan. Hacka lökarna. fräs löken i matfett och tillsätt senap och rör om. Häll i vispgrädden och smaksätt med vinäger, dragon, gurkmeja, buljongtärning och steksky. Låt såsen koka ihop. Lägg i fläskfilébitarna och låt dem bli varma. Servera med ris och smarrig sallad!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.