Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fillimpa med pepparkakssmak

 
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Luktar jul när man bakar den och smakar himmelskt,. Jag åt den med en god grönmögelost och min hemlagade plommonmarmelad, smaskens!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Blanda de torra ingredienserna i en stor bunke och rör runt, tillsätt fil och sirap och blanda allt ordentligt.
  2. Häll smeten i en smord avlång form, grädda i ca 40 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.