Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fillimpa med solrosfrön

 
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Något modifierat från grundreceptet, men jag tycker att det blir godare så här.

Ingredienser

Instruktioner

Receptet är för två brödformar. Dela smeten i två avlånga formar som kan gräddas samtidigt. Blanda ihop alla torra ingredienser, tillsätt fil och sirap och arbeta ihop degen med degkrokarna på elvispen. Smeten ska vara kladdig. "Smöra och bröa" formarna och dela upp smeten i dessa två. 175 grader (varmluft) i ca 75 minuter. Man kan lägga på folie på bröden efter halva tiden så blir de inte brända uppepå.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.