Ett gott och mustigt bröd som bara rörs ihop.
Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.
Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av
Matklubben som du hittar här.
Hejsan! Detta var just ett recept för en som gillar snabba ryck!! Gott blev det också fast jag uteslöt russin och solrosfrön. Gjorde ett testbröd på halva satsen. Det blev bra! För min laktosintoleranta man använde jag laktosfri fil. Toppen, detta kommer jag att göra fler gånger!
När man har gräddat i en timme i 150 grader och lägger på aluminiumfolie, hur länge ska då brödet gräddas vidare eller är det färdigt då?
Förlåt, jag kommenterade fel recept, ursäkta.
Det godaste bröd jag gjort. Bytte ut vetemjölet mot dinkelmjöl och tog mandel isf nötter och bara 1/2 dl. Det blev fantastiskt och otroligt saftigt. Kommer att göra detta bröd många gånger. Tack för receptet! /Gunilla
Mycket gott och enkelt! Jag varierar med torkade aprikoser, tranbär, hasselnötter m.m!