Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filmjölksbröd nummer två, osötad.

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Min favorit.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blötlägg de hela dinkelkornen (t.ex. över natten).
  2. Smörj en långpanna och strö på vetekli. Låt dinkelkornen rinna av ordentligt. Blanda alla ingredienserna väl (med elvisp med "skruv-visparna" på) och häll i formen.
  3. Grädda ca1 timme i 175º.
  4. Jag låter brödet svalna på galler med bakduk över. Gillar när ytan är lite lagom hård.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.