Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filmjölkslimpa

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 1 timme 12 minuter
Skriv ut

Enkel att göra. Behöver inte jäsa!

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla torra ingredienserna i en skål. Tillsätt filmjölken och bananen. Häll smeten i en smord avlång form, cirka 1,5l. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 1 timme på 175*. Låt brödet stå några minuter i formen innan det stjälps upp och får kallna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.