Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filmjölkslimpa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

En enkel deg, bara att röra ihop. Brödet är godast nybakat.

Ingredienser

Instruktioner

1. Sätt ugnen på 175°. 2. Blanda alla ingredienser till filmjölkslimpan i en bunke. Häll upp i smorda avlånga formar à 1 1/2 liter. 3. Grädda i nedre delen av ugnen ca 1 timme. Låt bröden stå kvar i formarna ca 5 min innan de stjälps upp på galler och får kallna. 4. Blanda alla ingredienser till färskosten. Lägg upp i en skål och garnera med avokadoolja och svartpeppar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • zonale 23 mars 2008

    Saftigt med fin smak och ej smuligt. Högsta betyg!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.