Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filmjölkslimpa med blåbär

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 55 minuter
Skriv ut

Nyttiga blåbär i en god limpa, kan det bli bättre!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda filmjölk och sirap i en bunke. Blanda alla övriga ingredienser, förutom blåbären, och rör ner. Allra sist när du rört ihop allt rör du ned blåbären, gärna frysta.
  3. Lägg ett bakplåtspapper i en avlång brödform så att papperet sticker upp över kanterna. Fyll formen med smet. Grädda i mitten av ugnen cirka 45 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.