Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filmjölkslimpa&lingon

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Saftig limpa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla torra ingredienser. Tillsätt filmjölk, sirap och lingonsylt. Arbeta ihop degen snabbt.
  2. Lägg smeten i 2 smorda formar som rymmer ca 1 ½ l. Släta till ytan.
  3. Grädda bröden längst ner i ugnen i ca 60 minuter. Stjälp bröden ur formarna och låt sedan bröden kallna på galler under bakduk. Brödet går att frysa.
  4. Ugn 175°

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.