Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filodegsstrudel med nötter och torkad frukt

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

God efterrätt med smak av turkiet. Jättegott med syrlig yoghurt till.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina filodegen enligt anvisning på förpackningen. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Smält smör, honung, citronsaft i en kastrull. Lägg i nötter och frukt och rör om.
  3. Lägg filodegsarken på varandra på en ren bänkyta eller en skärbräda. Sprid ut nötblandningen på filodegen och rulla ihop direkt.
  4. Pensla rullen med det sista från kastrullen och grädda på bakpappersklädd plåt i ugnen ca 10 minuter. Skär upp den i 3 cm tjocka bitar.
  5. Servera strudeln varm eller kall med yoghurt och honung.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.