Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Filorullar med fetaost och mynta.

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Förförisk fingermat som kan göras i förväg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader. Mosa fetaost och blanda med 1 ägg, paprikapulver och mynta. Smält smör och blanda med olivolja. Pensla ett filodegsark med blandningen och lägg på ett till ark. Skär i fyrkanter, 10x7 cm. Lägg på en sträng med 2 tsk fyllning i ena änden, vik in övre och nedre kanten och rulla ihop till en cigarr. Pensla ihop skaven. Pensla med ett uppvispat ägg och lägg på en bakpappersklädd plåt. Ställ in i ugnen till de är gyllenbruna, 15-20 minuter.
  2. Rullarna kan göras i förväg och frysas in ogräddade. Pensla dom då otinade och öka gräddningstiden något.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.