Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fina fisken

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En toppengod fiskgryta eller om man så vill soppa.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och hacka lök och vitlök fräs i lite margarin, häll på de krossade tomaterna och lite vatten, lägg i buljongtärningarna, saffran och ev grädden. Låt det hela puttra 10 minuter. Skär fisken i tärningar med 2 cm sida ungefär och låt småkoka i 5 minuter.
  2. Tillsätt eventuellt skaldjur och värm upp, får ej koka.
  3. Innan serveringen brukar jag strä över dill och/eller persilja.
  4. Till soppan brukar jag ha ett gott brytbröd och till grytan passar ris finfint.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • farmoringer 15 oktober 2008

    För min del var det för mycket tomatsmak på den här rätten. Men jag tyckte om att den var snabblagad. Nästa gång ska jag bara ta en burk tomater. För jag ska göra den fler gånger. Då får den säkert högre betyg från mig..Jag använde grädde också..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.