Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fina fisken med svamptäcke

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En riktigt lyxig fisk som är gratinerad under ett tjockt täcke av läckerheter.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Ansa och finskiva svampen. Finhacka de torkade tomaterna. Skala och finhacka schalottenlök och vitlök. Hetta upp en stor stekpanna med olivoljan.
  3. Rör i svamp, lök och torkade tomater. Fräs runt alltsammans i några minuter. Smula i fetaosten. Smaka av med salt och peppar.
  4. Salta fisken och lägg den på en plåt med oljat bakplåtspapper. Fördela fräset jämnt över fiskfiléerna. Baka i ugnen tills fisken har en innertemperatur på 52 grader, det tar ca 15-20 minuter.
  5. Servera fisken med kokt potatis, smält smör, ärter och ugnsbakade cocktailtomater. Strö över färska örter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.