En riktigt lyxig fisk som är gratinerad under ett tjockt täcke av läckerheter.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Ansa och finskiva svampen. Finhacka de torkade tomaterna. Skala och finhacka schalottenlök och vitlök. Hetta upp en stor stekpanna med olivoljan.
- Rör i svamp, lök och torkade tomater. Fräs runt alltsammans i några minuter. Smula i fetaosten. Smaka av med salt och peppar.
- Salta fisken och lägg den på en plåt med oljat bakplåtspapper. Fördela fräset jämnt över fiskfiléerna. Baka i ugnen tills fisken har en innertemperatur på 52 grader, det tar ca 15-20 minuter.
- Servera fisken med kokt potatis, smält smör, ärter och ugnsbakade cocktailtomater. Strö över färska örter.
Publicerat den
28 januari 2016
Liknande recept
Skriv kommentar