Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fina fiskensås

 
Fina fiskensås Fina fiskensås
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En lite lyxigare sås till panerad fisk mm istället för den vanliga remouladsåsen. Ett lite tips om ni får sås över är att blanda med matjesbitar, så har ni en sillröra.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda fil, färskost, majonnäs och gravlaxsås. Ställ i kylen att mogna medan ni gör resten. Dela gurkan på längden och skrapa bort kärnorna med en tesked. Grovriv gurkan och krydda med örtsalt, lägg sen i en sil att rinna av. Blanda ner den avrunna gurkan i såsen. Lägg de skalade hårdkokta äggen i silen och pressa dem igenom silen med baksidan av en sked. Blanda äggen i såsen och smaka av med örtsalt och citronpeppar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.