Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Finas biffar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Kalasgoda biffar med ädelost mmmm........

Ingredienser

Instruktioner

1.Låt skorpmjölet svälla i 1/2 dl av kaffegrädden. 2. Skala och hacka löken risgrynsfint, bland den med färs, ägg och skorpmjöl. 3. Mosa osten i grädden, rör så att ostkrämen får jämn konsistens. Tillsätt ostkrämen till färsen. 4. Krydda färsen. Arbeta färsen några min. 5.Forma med våt hand jämna biffar av färsen. Lägg dem på vattensköljd skärbräda. 6. Hetta upp smör i stekpanna. Stek biffarna så att de tar färg på båda sidor och låt dem eftersteka ca 5 min över svag värme. Gott med potatismos till.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Nallemamma 27 augusti 2008

    MYCKET GODA!!! MÅNGA GLADA ANSIKTEN vid Bordet!!! Tack!! Gott även med Älgfärs!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.