Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Finas nyttiga vetebullar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Jättegoda bullar som även är riktigt nyttiga för magen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka gröt på havregyn, mjölk och margarinet. Låt svalna till 37 grader. Blanda i resten av ingredienserna till en deg. Jäs i 30 minuter. Gör fyllningen till bullarna. Kavla ut degen. Bred fyllningen på halva degen, vik över den andra halvan. Gör snurror som får jäsa i 30 minuter. Pensla med ägg och pärlsocker.
  2. Gräddas i 225 grader i 15 minuter.
  3. smaklig spis :)

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • fina21 10 juli 2009

    Jag har ändrat stavningen i receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.