Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Finaste färsbiffarna med kalkonkött

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fina pannbiffar av fågelns fina kött - milt, mjukt och rysligt gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg kalkonköttet i en skål eller matberedare. Tillsätt äggulorna en i taget och späd med grädde, lite i sänder. Krydda med salt, nymald vitpeppar och paprikapulver.
  2. Rör färsen till en jämn smet. Forma färsen till 8 eller 12 biffar och lägg dem på en sköljd skärbräda.
  3. Skär bort brödets kanter och riv eller kör det i en matberedare tills det är finfördelat. Häll brödet i en sikt och sikta ett tunt lager över biffarna. Vänd dem och sikta bröd också över den andra sidan.
  4. Bryn matfettet till svagt brun färg i en stor stekpanna. Stek biffarna läckert guldbruna på båda sidor, ca 5 minuter. De bör vara helt genomstekta vid serveringen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.