Fina pannbiffar av fågelns fina kött - milt, mjukt och rysligt gott!
Instruktioner
- Lägg kalkonköttet i en skål eller matberedare. Tillsätt äggulorna en i taget och späd med grädde, lite i sänder. Krydda med salt, nymald vitpeppar och paprikapulver.
- Rör färsen till en jämn smet. Forma färsen till 8 eller 12 biffar och lägg dem på en sköljd skärbräda.
- Skär bort brödets kanter och riv eller kör det i en matberedare tills det är finfördelat. Häll brödet i en sikt och sikta ett tunt lager över biffarna. Vänd dem och sikta bröd också över den andra sidan.
- Bryn matfettet till svagt brun färg i en stor stekpanna. Stek biffarna läckert guldbruna på båda sidor, ca 5 minuter. De bör vara helt genomstekta vid serveringen.
Publicerat den
2 februari 2008
Liknande recept
Skriv kommentar