Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Finaste sandkakan

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Porös, lagom "sandig" och härlig arom av konjaksdropparna gör kakan oemotståndlig. Perfekt som efterätt med frukt och vispad grädde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör smör, potatismjöl och bakpulver riktigt poröst. Vispa i en annan skål ägg och socker pösigt. Tillsätt äggtoddyn till smörblandningen genom att vispa ner lite i sänder. Vispa ner konjaken matskedsvis.
  2. Häll smeten i en väl smord, bröad form, rymd ca 1 ½ liter och grädda i 175 grader ca 40 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.